Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Μητσοτάκης - Χαρδούβελης : OI ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ









Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στο τραπέζι τέθηκαν τα ζητήματα των απολύσεων και της κινητικότητας στο Δημόσιο.

Ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την υλοποίηση του στόχου των 15.000 απολύσεων μέσα στο 2014, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει ποσοτικός στόχος απολύσεων για το 2015.

"Οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι μία από τις πολλές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα από το 2012. Ο στόχος αυτός είχε συμφωνηθεί και επικαιροποιηθεί το 2013 και από τα τρία κόμματα που αποτελούσαν τότε την κυβέρνηση και αποτελεί μνημονιακή δέσμευση", είπε σήμερα στον ρ/σ ΣΚΑΪ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η σημερινή συνάντηση αποτέλεσε και προάγγελο των διαπραγματεύσεων που θα διεξαχθούν με την τρόικα από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι. Αύριο το πρωί, μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γκίκα Χαρδούβελη με αντικείμενο τις εκκρεμότητες με την τρόικα.

Την Τετάρτη το απόγευμα, οι τέσσερις υπουργοί που θα έχουν συζητήσεις με την τρόικα στο Παρίσι (Χαρδούβελης, Βρούτσης, Μητσοτάκης, Δένδιας) θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου