Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗΣ : ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΔΑ!

ΣΧΟΛΙΟ: από την τροπολογία Μανιάτη για το πάρκο Τρίτση προκύπτουν δυο σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να συζητήσουν κυρίως τα δημοτικά συμβούλια των Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Ιλίου.
Το πρώτο ζήτημα αφορά την διαδικασία που επιλέγει ο υπουργός να φέρει στην βουλή προς ψήφιση αυτήν την τροπολογία που αφορά το μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής.  Μια διαδικασία expres (μια συνάντηση με τους δημάρχους πριν ακόμα ορκιστούν)χωρίς να ρωτηθούν τα δημοτικά συμβούλια της περιοχής . Δεν είναι τυπικό το ζήτημα της διαδικασίας. Υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις , ενστάσεις και προβληματισμοί για αυτήν την επιλογή που θα έπρεπε να συζητηθούν στα δημοτικά συμβούλια.
Το δεύτερο ζήτημα αφορά την επιλογή του ΑΣΔΑ. Ο υπουργός λέει πως η μεταβίβαση αυτή προκρίνεται επειδή ο ΑΣΔΑ κατά το παρελθόν έχει δώσει έμπρακτα δείγματα αποτελεσματικότητας στην διαχείριση του Πάρκου. Για όσους ξέρουν ο ισχυρισμός του υπουργού είναι πολύ επιεικώς αβάσιμος.
Στο Πάρκο Τρίτση έχουν γίνει σχεδιαστικά και κατασκευαστικά εγκλήματα και αυτά τα ξέρουν όλοι. Δεν μπορεί να μην μιλάει κανείς για αυτά. Ας δημοσιεύσει ο φορέας και ο ΑΣΔΑ τις εργολαβίες και τις μελέτες που έχουν δοθεί για το πάρκο και τα αποτελέσματα τους,  για να δούμε  επιτέλους ποια είναι αυτά τα έμπρακτα δείγματα αποτελεσματικότητας .
Υ.Γ αν αληθεύει η πληροφορία πως η τροπολογία για τον ΑΣΔΑ γίνεται γιατί ο κ.Μανιάτης σκοπεύει να πολιτευθεί στην Β Αθηνών, τότε πρέπει πλέον να μιλάμε για την απόλυτη γελοιότητα. Το πελατειακό κράτος σε όλο του το μεγαλείο.
Θα επανέλθουμε..

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/9019047.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου