Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ- ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 
ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!


Τα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τα σχέδια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για μείωση του εισαγωγικού-κατώτερου μισθού στο Δημόσιο σε επίπεδα που ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα αποδεικνύουν την πρόθεσή της για περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά και την διάψευση των διακηρύξεών της περί τέλους των μνημονίων και εξόδου από την κρίση.
Επίσης η διετής δοκιμασία, η οποία πλέον θα συνδέεται με πολύ αυστηρές και αυθαίρετες πολλές φορές προϋποθέσεις ουσιαστικά καταργεί την συνταγματική επιταγή περί μονιμότητας και προωθεί την μεγαλύτερη αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων στο Δημόσιο.
Είναι φανερό λοιπόν ότι επιλογή της κυβέρνησης είναι η συρρίκνωση του εισοδήματος ολόκληρου του ελληνικού λαού,  -με δεδομένο ότι οι μειώσεις μισθών σε μια κατηγορία εργαζομένων μεταφέρεται αμέσως στην άλλη - καθώς  και η πλήρης διάλυση του Δημοσίου και η κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος.
Αποδεικνύεται επίσης ότι η κυβέρνηση ψεύδεται για άλλη μια φορά και εμπαίζει τον ελληνικό λαό υποσχόμενη καλύτερες μέρες, που πλέον όμως δεν πείθουν κανένα.

Η ώρα της κρίσεως όμως φτάνει και οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου