Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κατέθεσε στην Εισαγγελέα ο δήμαρχος Χαλανδρίου για την «αξιολόγηση»

Με την ιδιότητα του υπόπτου για τα αδικήματα της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος κατέθεσε ενώπιον της Εισαγγελέως, Καλλιόπης Νταγιάντα, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, στο πλαίσιο της έρευνας για την μη παράδοση εκ μέρους δημάρχων στοιχείων για την «αξιολόγηση» και τον «επανέλεγχο» συμβάσεων υπαλλήλων.
Αναφερόμενος στο θέμα των συμβάσεων μετά την κατάθεσή του, ο Σ. Ρούσσος έκανε λόγο για «νόμο αντισυνταγματικό που δεν εφαρμόζεται».
Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, έχουν κληθεί να καταθέσουν η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, ο δήμαρχος Αγ. Ρέντη - Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννηςαιρετοί δηλαδή της ευρύτερης Αριστεράς.
Η υπόθεση ερευνάται μετά από παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου με αφορμή φάκελο που της διαβίβασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, για άρνηση παράδοσης στοιχείων προκειμένου να ελεγχθούν οι μονιμοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων.
http://ergasianet.gr/menu-epikairotita/202-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7/10519-katethese-sthn-eisaggelea-o-dhmarxos-xalandrioy-gia-thn-%C2%ABaksiologhsh%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου