Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αλλαγή σελίδας στους εφοριακούς, πρώτο το Μέτωπο Ανατροπής

Αλλάζει το συνδικαλιστικό σκηνικό στους εφοριακούς, με την επικράτηση των αριστερών δυνάμεων, μετά τις χθεσινές εκλογές στο σύλλογο Αττικής και Κυκλάδων. Στην πρώτη θέση αναδείχθηκε το Μέτωπο Ανατροπής (ΑΣΚΙ εφοριακών – Συσπείρωση Ανεξάρτητων)
Με ποσοστό 28,46%, το Μέτωπο Ανατροπής άφησε πολύ πίσω τις κυβερνητικές παρατάξεις της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ εφοριακών:
«... Στις εκλογές αυτές στις οποίες ψήφισαν 3.140 εφοριακοί (ποσοστό συμμετοχής 80%), οι συνδικαλιστικές δυνάμεις που στήριξαν το ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ) κατέκτησαν για πρώτη φορά την πρώτη θέση με ποσοστό 28,46% και με σημαντική διαφορά από τις κυβερνητικές δυνάμεις, (ΔΑΚΕ 2η και ΠΑΣΚΕ 3η από 1η).
Οι εφοριακοί έστειλαν σαφές μήνυμα αντίστασης στις απολύσεις, στις νέες μειώσεις μισθών, στην αναξιοκρατία και την διάλυση των εφοριών. Μήνυμα αντίστασης στην μνημονιακή φοροεπιδρομή, στα χαράτσια και την φοροασυλία των ισχυρών.
Οι εκλογές συνεχίζονται σε όλη τη χώρα, για να ολοκληρωθεί η ανατροπή του κυβερνητικού συνδικαλισμού. Για να ενισχυθεί το κίνημα ενάντια στη διάλυση των υπηρεσιών, την ιδιωτικοποίηση αντικειμένων, τη βαρβαρότητα της ασκούμενης φορολογικής πολιτικής.
Ανατρέπουμε τα μνημόνια
και τα συνδικαλιστικά τους στηρίγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου