Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΛΥΣΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ... από το ρεπορτάζ του http://www.aftodioikisi.gr/

«Σκουπιδο-πόλεμος» κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ – Στο στόχαστρο Nτινόπουλου, Μητσοτάκη η Δούρου και η ακύρωση των διαγωνισμών

Μετά τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη δύο ακόμη κυβερνητικά στελέχη επιτίθενται με σφοδρότητα στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου αναφορικά με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Πρόκειται για τους υπουργούς Εσωτερικών  Αργύρη Ντινόπουλο και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Την αρχή έκανε ο κ. Ντινόπουλος ο οποίος μιλώντας επί της πρότασης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είπε χαρακτηριστικά: «Κανένας δήμος και καμία περιφέρεια δεν είναι ανεξάρτητο κράτος. Η Περιφέρεια Αττικής θέλει λέει να μην προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Με κίνδυνο όχι μόνο να χαθούν κοινοτικά κονδύλια αλλά να πάμε την επίλυση αυτού του προβλήματος σε καμιά δεκαριά χρόνια πίσω. Κατά καιρούς προσπαθούσατε, κύριοι της αντιπολίτευσης, να βγάλετε τον κόσμο στους δρόμους. Δεν το πετύχατε. Τώρα θέλετε να δημιουργήσετε μια κοινωνική αναταραχή βγάζοντας τα σκουπίδια στους δρόμους; Πνίγοντας τη χώρα στα σκουπίδια και με κίνδυνο να χάσουμε κοινοτικούς πόρους. Η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παίξει με την υγεία των πολιτών. Και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παίξει με την υγεία των 5 εκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι μένουν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής», κατέληξε ο κ. Ντινόπουλος.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι η περιφερειάρχης «ακυρώνει το σχεδιασμό στο θέμα των απορριμμάτων και θα γεμίσει η περιοχή με σκουπίδια».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου