Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Η λύση δεν θα είναι πλέον η Φυλή!

Την πάγια θέση της νέας διοίκησης του ΕΔΣΝΑ περί της αδυναμίας της ΟΕΔΑ Φυλής να συνεχίσει να είναι ο αποδέκτης απορριμμάτων εκτός Αττικής, εξέφρασε στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής η πρόεδρος του Συνδέσμου, Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με αφορμή σχετικό αίτημα του δήμου Τρίπολης. Εκφράζοντας την ομόφωνη τοποθέτηση της ΕΕ, η πρόεδρος τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι το ίδιο θέμα θέτουν και άλλοι δήμοι εκτός Αττικής: "Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, με την επίκληση του επείγοντος, να επιβαρύνεται και άλλο η Φυλή. Η νέα περιφερειακή Αρχή Αττικής είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε αυτή την πρακτική που θέλει τη Φυλή τελικό αποδέκτη των απορριμμάτων από άλλες περιφέρειες και δήμους. Η λύση δεν θα είναι πλέον η Φυλή».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής μετέφερε το αίτημα του δήμου Τρίπολης για τη διάθεση Αστικών Στερεών Αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής ενόψει της ολοκλήρωσης της περιβαλλοντικής αδειοδότησης δημόσιου χώρου παραχωρημένου από το Δασαρχείο για την άμεση αντιμετώπιση της ενδιάμεσης διαχείρισης ΑΣΑ.

 ΣΧΟΛΙΟ: Η Ρένα Δούρου εχτές σε αυτό το θέμα με την Τρίπολη έκανε μια  εκπληκτική τοθέτηση που αξίζει να δημοσιευτεί όταν δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της συνεδρίασης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου