Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο street party από τον ρ/σ Στο κόκκινο και το Μυρμήγκι στη Φωκίωνος ΝέγρηΟ 105,5 Στο Κόκκινο και το δίκτυο αλληλεγγύης «Μυρμήγκι» διοργανώνουν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωί ένα ολοήμερο χριστουγεννιάτικο street party στην καρδιά της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.

Με οδηγό το πνεύμα των Χριστουγέννων σκοπεύουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα τη αλληλεγγύης και να θυμηθούμε ξανά τι σημαίνει γειτονιά. Να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα χωρίς χρώματα, χωρίς διακρίσεις σε μια γιορτή όπως παλιά! Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφθούν τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.
Street parade από την ομάδα κρουστών «Κρουστωδία» του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση θα περάσει από τους γύρω δρόμους σημαίνοντας την έναρξη του πάρτυ, lives με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Στάθης Δρογώσης, η Νατάσα Μωυσώγλου, swing και jazz μουσικές από τους Jazmatazz, ρεμπέτικο πάλκο από το ΚΕΘΕΑ Διάβαση, μουσικοθεατρικά δρώμενα από τη Μάνια Παπαδημητρίου και τη Νατάσα Μωυσόγλου, συλλογική κουζίνα από το «Μυρμήγκι» και πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.
Facepainting, κλόουν, κατασκευές, το δέντρο των ευχών, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τη Φυλή των φίλων, ξυλοπόδαρος από τον πολυχώρο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων και η θεατρική παράσταση «Ήταν ένα ανθρωπάκι το Αυτό» από την ομάδα θεάτρου Σελίδα 231 θα καθηλώσουν και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στους μικρούς μας επισκέπτες.
Στο πλαίσιο επίσης της καμπάνιας «Η αλληλεγγύη κρατάει τη ζωή στο Κομπάνι» σε συγκεκριμένο σημείο θα γίνεται συλλογή φαρμάκων (αντιπυρετικά, αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά ευρέως φάσματος, παυσίπονα, τραυματολογικό υλικό όπως γάζες, Betadine, επιδέσμους, οινόπνευμα, φάρμακα για διαβητικούς).
Πρόγραμμα:
Παιδικός χώρος: (Πέργκολα μεταξύ Ι. Δροσσοπούλου και Επτανήσου ) 12:00-13:00Παιδικό θέταρο με τις Μάνια ΠαπαδημητρίουΝατάσα Μωυσόγλου  13:00 - 15:00: Μουσικές και τραγούδια με τις Μάνια Παπαδημητρίου & Νατάσα Μωυσόγλου
15:00 - 16:00
: Παιδικό θέατρο «Ήταν ένα ανθρωπάκι το Αυτό» από την ομάδα θεάτρου Σελίδα 231
Από τις 12:00 έως τις 15:00: Παιδικές δραστηριότητες (Facepainting, κλόουν, κατασκευές, το δέντρο των ευχών) Ξυλοπόδαρος από τον πολυχώρο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων Από τις 12:00 και μετά Street parade από την ομάδα κρουστών «Κρουστωδία» του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση Συναυλίες:
12:00-13:30: Στάθης Δρογώσης + radio sol
14:00 - 15.30: jazz matazz με swing
15:30 - 17:30: Ρεμπέτικο πάλκο από το ΚΕΘΕΑ Διάβαση
  Μπροστά από την Αγορά της Κυψέλης:
Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από την “Φυλή των φίλων”

Τραπεζάκια μυρμηγκιού  και ρ/σ 105.5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
13:00: Συλλογική κουζίνα από το μυρμήγκι  
Σας περιμένουμε όλους και όλες να περάσουμε όμορφα σε μια γιορτή χαράς και αλληλεγγύης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου