Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.





Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση του Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Συμεών Ρούσσου να ασκήσει ΕΦΕΣΗ σε δικαστική απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενους-συμβασιούχους ως προς την επιστροφή  στην εργασία τους και τη μετατροπή της Σύμβασής τους σε Αορίστου Χρόνου.


Η συγκεκριμένη απόφαση του Δημάρχου Χαλανδρίου, την οποία πληροφορηθήκαμε ύστερα από ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές και μετεκλογικές του δεσμεύσεις και εξαγγελίες, αλλά και τη δήλωσή του ότι η Δημοτική Αρχή δεν θα ασκήσει ΕΦΕΣΗ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σταθερή στη θέση της υπέρ της μόνιμης και σταθερής εργασίας, καλεί το Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου να επανεξετάσουν τη στάση τους και να ανακαλέσουν άμεσα την άσκηση ΕΦΕΣΗΣ στην απόφαση που δικαιώνει τους εργαζόμενους ώστε να επιβεβαιώσουν στην πράξη αυτά που διακήρυτταν επίσημα προεκλογικά και μετεκλογικά. Άλλωστε όλοι μας κρινόμαστε ΜΟΝΟ από αυτά που πράττουμε και από όχι αυτά που δηλώνουμε!!!

Σε διαφορετική περίπτωση η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει κάθε αγωνιστική παρέμβαση των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου ώστε συντονισμένα να μην επιτρέψουμε να απολυθεί κανείς εργαζόμενος και να διασφαλισθούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου