Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δήλωση της Ρένας Δούρου, με αφορμή την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας



Λίγα λεπτά πριν από τα βραδινά Δελτία Ειδήσεων και ενώ έχουν περάσει 24 ώρες από τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης επέλεξε να επιδείξει τη γύμνια των επιχειρημάτων του σχετικά με την καθόλα νόμιμη και διάφανη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για αξιοποίηση μέρους των ταμειακών διαθεσίμων της Περιφέρειας σε λογαριασμό της Τράπεζα της Ελλάδας, που είναι πιο ασφαλής από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα .

Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που διέλυσε την οικονομία, που οδήγησε στο λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις, που κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους, που εξαθλίωσε την κοινωνία, το κόμμα που αρνήθηκε την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Μνημόνια, το κόμμα που έκανε σημαία την κομματικοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνει σήμερα ένα ακόμη βήμα προς την απαξίωση: βάλλει κατά της Τράπεζας της Ελλάδας, αμφισβητώντας το κύρος της και κάνοντας λόγο για «ευθύνες» που θα «αναζητηθούν».
Α  λα καρτ με τη νομιμότητα όπως και με τη δημοκρατία.
Είναι φανερό ότι η ΝΔ αδυνατεί να λειτουργήσει με κριτήρια δημοσίου συμφέροντος. Λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με κριτήρια τηλεοπτικού αέρα.
Αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να ασκήσει ούτε το στοιχειώδη ρόλο μιας έντιμης αντιπολίτευσης. Ψεύδεται και κινδυνολογεί.
Οι πολίτες κρίνουν και δεν ξεχνούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου