Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κατρούγκαλος: Πρώτο δείγμα για τη δημιουργία ενός κράτους για τους πολλούς το ν/σ για τις επαναπροσλήψεις στο Δημόσιο

Την δέσμευση ότι το νομοσχέδιο για τις επαναπροσλήψεις στο Δημόσιο είναι το πρώτο μιας σειράς παρεμβάσεων του ΥΠΕΣΔΑ για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης ανέλαβε μιλώντας στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.
«Δεν είναι η τελευταία μας λέξη αλλά η πρώτη μας λέξη. Είναι ένα πρώτο δείγμα της μεταρρύθμισης που θα επιδιώξουμε και που δεν θα έχει νεοφιλελεύθερο αλλά κοινωνικό πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή κατά την έναρξη συζήτησης του νομοσχεδίου, η συζήτηση του οποίου θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Και πρόσθεσε: «Είναι ένα νομοσχέδιο μακριά από νεοφιλελεύθερες λογικές, με στόχο την εγκαθίδρυση ενός κράτους για τους πολλούς και όχι ένα κράτος για τους λίγους».
Για προσπάθεια εγκαθίδρυσης του κομματικού κράτους και για νομοσχέδιο που έγινε καθ’ υπόδειξη των συνδικαλιστών, μίλησε ο εισηγητής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου.

http://www.aftodioikisi.gr/proto-thema/katrougkalos-proto-deigma-gia-ti-dimiourgia-enos-kratous-gia-tous-pollous-to-ns-gia-tis-epanaproslipseis-sto-dimosio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου