Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό προστασίας του πολίτη , κύριο Γιάννη Πανούση. Κύριε υπουργέ.
Όπως γνωρίζετε στην περιοχή του Ασπροπύργου και κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής,  καίγεται  ένα μεγάλο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών  (ΚΔΑΥ),  το οποίο έχει   στις εγκαταστάσεις  του,  χιλιάδες τόνους  απορριμμάτων,  κυρίως πλαστικού και χαρτιού.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πνευμονολόγος ή επιθεωρητής δημόσιας υγείας για να καταλάβει πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων όταν εισπνέουν αυτόν τον καπνό που περιέχει  σωματίδια από τα καμένα χαρτιά και τα πλαστικά.
Το ερώτημα μου προς εσάς είναι το εξής: Ο ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης  με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»  ο κ. Δημήτρης  Λαζόπουλος  , δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί  για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων  ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό;

Κύριε Υπουργέ
Γνωρίζω πως οι  ανοιχτές επιστολές στους υπουργούς δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος επικοινωνίας . Προσωπικά απεχθάνομαι τον λαϊκισμό και  δεν θα έστελνα ποτέ ανοιχτή επιστολή σε υπουργό για τα μάτια του κόσμου.  Είμαι βέβαιος όμως , πως θα συμμεριστείτε και εσείς την αγανάκτηση μου και σας διαβεβαιώνω κύριε υπουργέ,  πως η αγανάκτηση δεν είναι μόνο δική μου. 

Μετά τιμής αλλά και αγανάκτησης

Μπιζάς Θωμάς του Εμμανουήλ.

1 σχόλιο:

 1. ΟΙ...ΚΑΤΟΙΚΟΙ...ΤΗΣ...ΦΥΛΗΣ

  Α.....Π.....Α.....Ι.....Τ......Ο......Υ.......Ν

  ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

  Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

  ΑπάντησηΔιαγραφή