Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου τα Τοπικά Σχέδια για τα απορρίμματαΝα επισπεύσουν τη σύνταξη και την υποβολή στον ΕΔΣΝΑ των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων, κάλεσε με επιστολή της τους Δήμους της Αττικής που δεν το έχουν ακόμη πράξει, η αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπιζά.

«Οι Δήμοι της Αττικής θα πρέπει, σύμφωνα με όσα ορίζει το νέο ΕΣΔΑ, να ολοκληρώσουν και να καταθέσουν στην Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ, τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Αποβλήτων, μέχρι την 15/9/2015, στη βάση των κατευθυντήριων γραμμών που ορίζει το ΕΣΔΑ», σημειώνει στην επιστολή της η αντιπρόεδρος της ΕΕ.
Παράλληλα, τους κάλεσε να ενημερωθούν για την απόφαση της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ σχετικά με τη δεύτερη αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, καθώς και για την αντίστοιχη μελέτη, όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΔΣΝΑ (http://www.edsna.gr/index.php/j-stuff/2015-08-07-10-34-50, http://www.edsna.gr/index.php/j-stuff/2015-08-07-10-43-21  και http://www.edsna.gr/index.php/j-stuff/pedio-diavouleysis), εν όψει της συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 28 Αυγούστου και να συμβάλλουν με ερωτήσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις στη δημόσια διαβούλευση για το ΠΕΣΔΑ, ατομικά ή με τους συλλογικούς φορείς και τους Δήμους.
«Η άμεση ανταπόκριση και παρέμβαση όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων αποτελεί την εγγύηση ότι το επόμενο και κρίσιμο βήμα για τη θεμελίωση του νέου μοντέλου θα γίνει με σύστημα και σοβαρότητα, προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος»,  τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή της η αντιπρόεδρος της ΕΕ.
ΠΗΓΗ:  http://myota.gr/index.php/recycle/7240-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου