Ρεύμα υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταγράφηκε σε συνάντηση που είχε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών Νίκος Παππάς, με δημάρχους της εν λόγω εκλογικής περιφέρειας την Τρίτη το βράδυ.
Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν οι: Ν. Σαράντης (δήμαρχος Αγίων Αναργύρων -Καματερού), Γ. Καπλάνης (Αγ. Βαρβάρας), Στ. Κασιμάτης (Κορυδαλλού), Γ. Κασσαβός (Αχαρνών),Μ. Ανδρούτσου (Αγίου Δημητρίου). Γ. Ιωακειμίδης (Νίκαια -Ρέντη), Α. Ευθυμίου (Μοσχάτου), Κ. Καλλίρης (πρ. δήμαρχος Ζωγράφου), Γ. Κουτελάκης (πρ. δήμαρχος Νέας Σμύρνης) και δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, Δ. Κελάφας (Περιστερίου) και Χρ. Κοκοτίνης (Ηλιούπολης) και ο Γρηγόρης Γουρομιχάλης, πρόεδρος του περιβαλλοντικού συνδέσμου Αθήνας -Πειραιά.
Οι δημοτικοί άρχοντες και οι άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες που συμμετείχαν στη σύσκεψη, εξέφρασαν την υποστήριξή τους σε μια προοδευτική δημοκρατική διέξοδο -διακυβέρνηση, που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Επίσης, σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργυρούπολη, με ομιλητή τον Ν. Παππά και πάλι, παρέστησαν ο νυν δήμαρχος και ο προκάτοχός του, Γ. Κωνσταντάτος και Χρ. Κορτζίδης αντιστοίχως.
 http://www.avgi.gr/article/5852981/reuma-upostirixis-tou-suriza-apo-to-xoro-tis-topikis-autodioikisis#st_refDomain=www.facebook.com&st_refQuery=