Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ & ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΠΠΕΡΑΑ 2012

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δήμοι της Αττικής, προκειμένου να αναπτύξουν με επιτυχία προγράμματα διαλογής στην πηγή (ΔσΠ) βιοαποβλήτων, καταγράφονται στον ολοκληρωμένο Οδηγό που εξέδωσε η ομάδα εργασίας του LIFE+ έργου Athens-Biowaste στις 19-12-2012 . 

O Οδηγός περιλαμβάνει κατευθυντήριες οδηγίες βήμα-βήμα και πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορεί ένας Δήμος να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει, να υλοποιήσει και να παρακολουθήσει ένα σύστημα ΔσΠ (σε συνδυασμό με την εκστρατεία ευαισθητοποίησης).
Αναμένοντας (υπομονετικά) τον  οδηγό  σύνταξης των τοπικών σχεδίων διαχείρισης από τον ΕΔΣΝΑ  και εν όψη της συζήτησης που θα ακολουθήσει για το ζήτημα των τοπικών σχεδίων στους ΟΤΑ της Αττικής,  δημοσιεύουμε και τον οδηγό που εξέδωσε η ομάδα εργασίας του LIFE+ έργου Athens-Biowaste στις 19-12-2012.

 : http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=389&sni[524]=2201&language=el-GR

1 σχόλιο:

  1. ΘΩΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ
    ΓΙΑ τον οδηγό σύνταξης των τοπικών σχεδίων διαχείρισης από τον ΕΔΣΝΑ και εν όψη της συζήτησης που θα ακολουθήσει για το ζήτημα των τοπικών σχεδίων στους ΟΤΑ της Αττικής;;;

    Μπορούμε ως Δημοτικές Παρατάξεις, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Δήμαρχοι της Αριστεράς να πιέσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή