Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η Γ.Γ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΗΔΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. (πολλά μπράβο στους Νίκο Βούτση , Κώστα Πουλάκη , Ρένα Δούρου και Βαγγέλη Καπετάνιο).



Το ΥΠΕΣΔΑ  και η Γ.Γ συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων μέσα σε λίγες μόνο μέρες αντιμετώπισαν με επιτυχία μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα όπως  τα πρόστιμα για τους ΧΑΔΑ , την κρίση του δήμου Πύργου και την αναθεώρηση του ΕΣΔΑ.

Ο νέος Γ.Γ Βαγγέλης Καπετάνιος με αθόρυβη και μεθοδική δουλειά μέσα σε ελάχιστες μέρες ξαναέστησε κυριολεκτικά στα πόδια της την σχεδόν νεκρή Γενική  Γραμματεία .
Για όσους γνωρίζουμε τον νέο Γ.Γ ,  είναι  βέβαιο  πως η νέα  Γ.Γ συντονισμού  διαχείρισης αποβλήτων στο εξής δεν  θα είναι  ένα πουκάμισο αδειανό,  αλλά  ένα  πολύτιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με την διαχείριση των αποβλήτων.
Η επιτυχία πιστώνεται κατ αρχή στον  Νίκο τον Βούτση πήρε την σωστή απόφαση να  «κρατήσει» και να αναβαθμίσει την  Γ.Γ συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων και αυτό φάνηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες.
Η επιλογή του  Βαγγέλη του  Καπετάνιου για την θέση του Γ. Γραμματέα ήταν μια καθ όλα επιτυχημένη επιλογή του ΥΠΕΣΔΑ  που θα βοηθήσει σίγουρα και την περιφέρεια Αττικής και το ΕΔΣΝΑ τον οποίο ο νέος  Γ.Γ υπηρέτησε με επιτυχία και τον γνωρίζει όσο λίγοι.  
Πολλά μπράβο λοιπόν και στην ηγεσία του υπουργείου και στους σ. Νίκο Βούτση και Κώστα Πουλάκη αλλά και στην πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου που συναίνεσε για την μετακίνηση  του Β. Καπετάνιου,  γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος ήταν ο συνάδελφος μας στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του ΕΔΣΝΑ σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο.
Θ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου