Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Την Κυριακή από τις 10:00 καθαρίζουμε το Πάρκο Τρίτση!Κάλεσμα των Δημοτικών Κινήσεων "Αλληλεγγύη Αγ. Αναργύρων-Καματερού" και "Αλληλέγγυα Πόλη - Ήλιον" σε καθαρισμό του Πάρκου Τρίτση την Κυριακή.

Ολόκληρο το κάλεσμα:

Δεν απεμπολούμε τις κακουργηματικές ευθύνες Κυβερνήσεων και Διοικήσεων, Εκλεγμένων κι Ορισμένων, αλλά διασφαλίζουμε την «ύπαρξη» του Πάρκου για να διεκδικήσουμε και τα δίκαια αιτήματά μας. Κόβουμε τα ξερά χορτάρια για την αποφυγή πυρκαγιάς κατά τους θερινούς μήνες. Υπερασπιζόμαστε το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» για να μπορούμε να μιλάμε για Πάρκο.
 
Αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και πρέπει να είναι οι Δήμοι, ο ΑΣΔΑ, αλλά και το Υπουργείο με την υλικοτεχνική και ουσιαστική τους στήριξη, αλλά και όλοι και όλες εμείς, οι δημότες, οι σύλλογοι, οι ομάδες, οι κάτοικοι, οι επισκέπτες αυτού του μοναδικού και μεγαλύτερου οργανωμένου πνεύμονα πρασίνου στην Αθήνα. Αναμένουμε επίσης την ανταπόκριση των Προσκόπων, των Οδηγών, των Εθνοτοπικών και Αθλητικών συλλόγων, των Εθελοντικών ομάδων, στην ενημέρωση και συμμετοχή των μελών τους που ξέρουμε ότι πονάνε για τη φύση, τους ανθρώπους και τον τόπο μας.
 
Φοράτε λοιπόν τη φόρμα εργασίας σας, παίρνετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, γάντια κήπου και μπόλικη διάθεση και έρχεστε να γίνουμε ομάδα.Ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων – Καματεροού και ο Δήμαρχος, με απόφαση τους, θα στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια με υλικοτεχνικές υποδομές και προσωπικό. Παρόλα αυτά όποιος-όποια διαθέτει χορτοκοπτικά εργαλεία, χειροκίνητα ή μηχανές, τα φέρνει μαζί του.

Με την πεποίθηση και την προσδοκία στην ανταπόκρισή σας,
 
Οι δημοτικές κινήσεις:- See more at: http://left.gr/news/tin-kyriaki-apo-tis-1000-katharizoyme-parko-tritsi#sthash.u5isr1os.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου