Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΕ ΟΤΑ :ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 «ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»Σε υλοποίηση της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

που ελήφθη στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας όρισε την ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ως

«ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».

Σε όλους τους Δήμους της χώρας πραγματοποιούμε κατάληψη των Δημαρχιακών Μεγάρων από όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.


Πραγματοποιούμε Συγκεντρώσεις, Γενικές Συνελεύσεις αλλά και άλλες τοπικές δράσεις όπου θα συζητήσουμε τα προβλήματα-αιτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους αλλά και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κινητοποίηση μπορεί να διευρυνθεί ή να εξειδικευτεί ανάλογα τις ανάγκες του κάθε Συλλόγου-Μέλους της Ομοσπονδίας και με βάση τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Με αφορμή την ανάληψη από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 των καθηκόντων των νέων Δημοτικών Αρχών επιδιώκουμε την σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα αναλύσουμε στους αιρετούς τα προβλήματα των εργαζομένων και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα καταθέσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων και των διεκδικήσεων μας. Πολύτιμο εργαλείο στην παρέμβαση αυτή θα είναι η οριστική μελέτη του Κοινωνικού Πολύκεντρου της Α. .Ε. .Υ. με θέμα: «Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η

εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα Δημόσια αγαθά», που θα σας αποσταλεί τις επόμενες ημέρες, ώστε να διευρυνθεί το μέτωπο εργαζομένων και αιρετών απέναντι στις διαλυτικές πολιτικές της συγκυβέρνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου