Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

"ΤΟ ΠΑΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ".... ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΔΕΔΥ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ.
Σε σχόλιο για τη συγκρότηση του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ και την ανακοίνωση του ΜΕΤΑ, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο σημειώνουν:
«Η συγκρότηση και η σύνθεση του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ είναι υπόθεση που αφορά εκείνες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που από κοινού το συγκροτούσαν εδώ και είκοσι χρόνια. Αφορά τις δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και του ΜΕΤΑ. Οπως το συγκροτούσαν τόσα χρόνια, ας το συγκροτήσουν και τώρα. Και ας μοιραστούν από κοινού τα "οφίτσια". Είναι μια υπόθεση που δε μας αφορά.
Δικαίωμα του ΜΕΤΑ είναι να διεκδικεί την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ. Δικαίωμα όμως και των εργαζομένων είναι να κρίνουν και να βγάζουν τα συμπεράσματά τους για το τι συνδικαλιστικές ηγεσίες έχουμε σε ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ. Σε ό,τι αφορά τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, θα κάνουν ό,τι μπορούν και στην περίπτωση της συγκρότησης του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ να μη στηριχτεί ούτε ο παλιός, ούτε ο νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός».
ΠΗΓΗ: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου