Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ο ΕΔΣΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΤΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
Μετά την επιστολή της Ρένας Δούρου (την δημοσιεύσαμε στις 8 Απριλίου) η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτη Μπιζά,  με επιστολή που συνοδεύει τον οδηγό σε έντυπη μορφή καλεί τους Δημάρχους να ορίσουν αρμόδια στελέχη που θα έχουν την ευθύνη των τοπικών σχεδίων εκ μέρους των Δήμων και να αποστείλουν στοιχεία επικοινωνίας προκειμένου να οργανωθεί η επαφή του ΕΔΣΝΑ με τους Δήμους της περιφέρειας. 

ολόκληρη η επιστολή εδώ

 Προς τους Δήμους της περιφέρειας Αττικής
Σε συνέχεια του με υπ αριθμ πρωτ. 2886- 07-04-2015    το οποίο στάλθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αποστέλλουμε σε έντυπη μορφή τον εγκεκριμένο από την Ε.Ε  του ΕΔΣΝΑ οδηγό σύνταξης Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Απορριμμάτων .
Η συνεργασία και η υποβοήθηση των δήμων από τον ΕΔΣΝΑ δεν θα σταματήσει με τον οδηγό σύνταξης των τοπικών σχεδίων , αλλά θα συνεχιστεί με την συστηματική και οργανωμένη επαφή των δήμων με τις υπηρεσίες και την διοίκηση στο συνδέσμου για την ανταλλαγή των πληροφοριών , την ενημέρωση , την αντιμετώπιση των μεγάλων , αλλά και των μικρών προβλημάτων.
Η απόφασή μας να συγκροτηθεί ένας άρτια οργανωμένος μηχανισμός υποστήριξης των ΟΤΑ για την σύνταξη και την εφαρμογή των τοπικών σχεδίων διαχείρισης.
Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να οργανώσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την άμεση επαφή μεταξύ του ΕΔΣΝΑ και των δήμων της Αττικής για την σύνταξη και την εφαρμογή των τοπικών σχεδίων.
Ως πρώτο βήμα σε αυτή της κατεύθυνση θα παρακαλούσαμε  όπως με απόφαση Δημάρχου οριστεί αρμόδιος υπάλληλος με θέση ευθύνης ( Διευθυντής , τμηματάρχης κλπ) με τον οποίο θα μπορούν οι υπηρεσίες  μας  να έρχονται σε επαφή ειδικά για τα τοπικά σχέδια διαχείρισης.
Επίσης θα παρακαλούσαμε , να μας στείλετε όλα τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας  όπως : τηλέφωνα , FAX , email που μπορούμε να χρησιμοποιούμε για την μεταξύ μας επικοινωνία , καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των αρμόδιων αντιδημάρχων καθαριότητας και των διευθύνσεων την υπηρεσιών. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου