Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΠOE-OTA : ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 (7.30 π.μ έως 11.30 π.μ.)


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., με αφορμή την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 4ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 από τις 7.30 π.μ. έως τις 11.30 π.μ.

Αυτή η δίκη πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία για να μπει ένα τέλος στην εγκληματική δράση των νεοναζί στελεχών της Χρυσής Αυγής και στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας τους.
Μπροστά σε αυτή την κρίσιμη δίκη τα συνδικάτα δεν μπορούν να παραμείνουν αδιάφορα και πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καταδίκη των υπευθύνων της   εγκληματικής συμμορίας.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για το σκοπό αυτό αποφάσισε την συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 4ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (Γρηγ. Λαμπράκη και Χρυσ. Σμύρνης – Γήπεδο Προοδευτικής) στις 8.00 το πρωί. Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια των Φυλακών Κορυδαλλού.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της στην Περιφέρεια Αττικής να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη μαζική και δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων τόσο στην Παναττική Στάση Εργασίας όσο και στη Συγκέντρωση και Πορεία στα δικαστήρια, ώστε να μπει ένα τέλος στην εγκληματική δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου