Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ. ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ "ΑΛΛΕΣ ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ" ΟΠΩΣ Ο ΧΥΤΑ!


Φορτηγά του δήμου Φυλής αδειάζουν μπάζα έξω από το στρατόπεδο Λιόση  για να μην γίνουν οι εγκαταστάσεις  και η  αντιπολίτευση  βγάζει και δελτία τύπου για να πει πως «όσο εξακολουθεί η Φυλή να προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες, (όπως ο ΧΥΤΑ κλπ) είναι αυτονόητο ότι δε μπορεί να δεχθεί τίποτε άλλο (όπως πρόσφυγες).
Λες και οι δύστυχοι αυτοί άνθρωποι θα επιβαρύνουν περαιτέρω την περιοχή με την παρουσία τους. Οι ανθρώπινες ψυχές αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια.
Οι άνθρωποι που τόσα χρόνια κάνουν τα στραβά μάτια για το έγκλημα του ΧΥΤΑ της Φυλής,  τώρα «κάνουν αντίσταση» για να μην φιλοξενηθούν πρόσφυγες στην περιοχή.
Ντροπή και αηδία..



Δημοσιεύουμε ολόκληρο το δελτίο τύπου της παράταξης του κ. Μπουραΐμη πρώην δημάρχου Φυλής και αρχηγού της αντιπολίτευσης στον δήμο για να μην κατηγορηθούμε και για παραποίηση της αλήθειας. Τα συμπεράσματα δικά σας.  
ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : «Ο δήμος Φυλής δε μπορεί να δεχθεί τίποτε άλλο»

Με αφορμή τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ότι πρόσφυγες από την πλατεία Βικτωρίας θα μεταφερθούν προσωρινά στο ανενεργό στρατόπεδο Λιόση στα Άνω Λιόσια, η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ανέφερε τα εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την απόφαση «για πάντα σκουπίδια» χωρίς την έγκριση και συναίνεση των κατοίκων του δήμου και την απόπειρα μετατροπής των σχολείων σε «σχολεία του περιθωρίου» με τις τεράστιες ελλείψεις δασκάλων, ήρθε η ανακοίνωση της εγκατάστασης των προσφύγων στο στρατόπεδο Λιόση.
Μια ανακοίνωση που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, αφού δεν υπάρχει τίποτε στο συγκεκριμένο στρατόπεδο που να μπορεί, όσο και να διαμορφωθεί, να φιλοξενήσει ανθρώπους. Εκτός και αν επιθυμούν να τους μετατρέψουν σε ανθρώπινα σκουπίδια.
Ο δήμος Φυλής φιλοξενεί ειδικές υπερτοπικές χρήσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην ισορροπία του λεκανοπεδίου αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης. Όσο εξακολουθεί να προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες, είναι αυτονόητο ότι δε μπορεί να δεχθεί τίποτε άλλο.

 ΠΗΓΗ : οι φωτογραφίες και η είδηση της απόρριψης των μπαζών  είναι από το site www.doxthi.gr

 

2 σχόλια:

  1. Μήπως θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στο Ελληνικό? Έχει κάποιες υποδομές και αρκετό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε Androklis καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ανθρώπους που είναι θύματα πολέμου;

      Διαγραφή