Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Σήμερα, συνδικαλιστικά στελέχη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της Ομοσπονδίας, σχεδιάζεται νέα μείωση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.
«Και μάλιστα η προετοιμασία  αυτή γίνεται σε συνεργασία με κάποιους "εφιάλτες συναδέλφους" Δημοσίους Υπαλλήλους που έχουν αναλάβει το ρόλο του "Δήμιου"!!
Έχει ήδη συσταθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τετραμελής επιτροπή που αποτελείται από τρεις "εργαζόμενους" του Γ.Λ.Κ. και έναν "εργαζόμενο-συνεργάτη" του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Τους ξέρουμε, τους γνωρίζουμε και φυσικά θα αποκαλύψουμε τον άθλιο ρόλο που διαδραματίζουν και που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις μισθών, που θα βαρύνουν κυρίως τους εργαζόμενους των κατηγοριών Δ.Ε. και Υ.Ε., που αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., ενώ θα κοπεί η υπερβάλλουσα διαφορά σε όσους την είχαν.
Και φυσικά συνάφεια έχουν και οι ασφαλείς πληροφορίες πως θα αρχίσουν να "ξεπηδούν" για κάποιους ειδικά μισθολόγια, αποδεικνύοντας, πως η εκάστοτε εξουσία έχει πάντα την λογική του "Διαίρει και Βασίλευε" και ποτέ να δημιουργεί προϋποθέσεις ισονομίας μεταξύ των εργαζομένων.
Προειδοποιούμε τους συντάκτες του νέου "νέου μισθολογίου", που δεν είναι άλλος από την συγκυβέρνηση, που συνεχίζει την "εργολαβία" απαξίωσης των Δημοσίων Υπηρεσιών, αλλά και τους "εκτελεστές" εργαζομένων που δύσκολα ήδη μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές απαιτήσεις του καθημερινού βιοπορισμού.Θα μας βρουν αποφασισμένους απέναντί τους…, δεν έχουμε πλέον άλλωστε άλλη επιλογή!!!» όπως συμπληρώνει η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου