Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ

απο την συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στα σκουπιδοεργοστάσια ..
     -------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Και ξαφνικά όλο το «φιλικό» στους σκουπιδοεργολάβους  μιντιακό σύστημα,  άρχισε να αναπαράγει μαζικά τις ανακοινώσεις των «συνδικαλιστών» του ΕΔΣΝΑ..
Όχι δεν τους έπιασε τώρα ξαφνικά το φιλεργατικό τους  και θέλουν να προβάλουν τα αιτήματα του συνδικαλιστικού κινήματος.
Θέλουν για τους δικούς τους λόγους , να αναπαράγουν δηλώσεις συγκεκριμένων «συνδικαλιστών» ..
Όχι  οποιωνδήποτε «συνδικαλιστών».
Των «συνδικαλιστών» εκείνων που στα χρόνια των μνημονίων δεν έκαναν ούτε μια μέρα απεργία ! Των «συνδικαλιστών» εκείνων που όταν οι άλλοι έχαναν μεροκάματα αυτοί έπαιρναν και υπερωρίες. Των «συνδικαλιστών» εκείνων που έδειχναν στα ΜΑΤ ποιόν συνδικαλιστή να δείρουν!  (η αφεντιά μου είχε την τιμητική της).. Των «συνδικαλιστών» εκείνων που είχαν τον ρόλο του «φουσκωτού» δίπλα στον κ Σγουρό. Των «συνδικαλιστών» εκείνων που έβγαζαν ανακοινώσεις υπέρ των ΣΔΙΤ για τις μονάδες των εργολάβων! Των «συνδικαλιστών» εκείνων που παρακολουθούσαν από μακριά ποιοι συνάδελφοί τους συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στα εργοστάσια των εργολάβων. Των «συνδικαλιστών» εκείνων που η ΠΟΕ-ΟΤΑ τους χαρακτήρισε ΕΠΙΣΗΜΑ απεργοσπάστες και «εφιάλτες» του κλάδου. Των «συνδικαλιστών» εκείνων που τραβούσαν τα οχήματα από την πύλη του ΧΥΤΑ και έκρυβαν τα κλειδιά για να διευκολύνουν την επέμβαση των ΜΑΤ. Των «συνδικαλιστών» εκείνων που χρωστούν στην ΠΟΕ-ΟΤΑ χιλιάδες ευρώ που έχουν παρακρατηθεί από εισφορές εργαζομένων. Των «συνδικαλιστών» εκείνων που χαριεντίζονταν με τον υπόκοσμο που με την βοήθεια των ασφαλιτών  έστηνε κατηγορίες ενάντια σε άξιες συναδέλφους για να τις εξοντώσουν .  Των «συνδικαλιστών» εκείνων που έκαναν τον ΕΔΣΝΑ προσωπικό τους βιλαέτι και μηχανισμό διαφθοράς. Των "συνδικαλιστών" εκείνων που κρύβονταν πίσω από τις κλούβες των ΜΑΤ όταν τα στελέχη της ΠΟΕ-ΟΤΑ έτρωγαν ξύλο και χημικά. Των «συνδικαλιστών» εκείνων που δηλώνουν πως η Αθήνα θα γίνει Νάπολι αν υλοποιηθεί  το πρόγραμμα της Δούρου...
Τις ανακοινώσεις αυτών των «συνδικαλιστών» αναπαράγουν τα ΜΜΕ των σκουπιδοεργολάβων για να χτυπήσουν την Ρένα Δούρου που λέει όχι στα εργοστάσια τους.  
Αυτούς τους «συνδικαλιστές» το συνδικαλιστικό κίνημα και η ΠΟΕ-ΟΤΑ ειδικότερα,  τους ξέρει καλά.. Και αυτούς τους ξέρει και τους σκουπιδοεργολάβους. Δεν ξεγελούν κανένα. 
Θ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου