Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΔΣΝΑ: Ομόφωνο “όχι” στα ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια της Αττικής

Την απόφαση της Ρένας Δούρου για κατάργηση των τεσσάρων διαγωνισμών για την κατασκευή εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) επιβεβαίωσε ομόφωνα κατά την σημερινή πρώτη συνεδρίασή της υπό την προεδρία της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρ, η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ.

Ειδικότερα,  η Εκτελεστική Επιτροπή  του Συνδέσμου ομόφωνα επιβεβαίωσε την πολιτική βούληση, την οποία εξέφρασε η πρόεδρος, σχετικά με την κατάργηση των τεσσάρων διαγωνισμών για την κατασκευή εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Το θέμα έθεσε εκτός ημερησίας διάταξης η πρόεδρος, που τόνισε ότι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση θα τεθεί το θέμα προκειμένου να ληφθεί απόφαση.
Αποκαθίσταται ο ΧΑΔΑ της Ύδρας
Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της ημερήσιας διάταξης, ομόφωνα ελήφθη η απόφαση για σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Ύδρας για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α., κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και της Μονάδας Διάθεσης Υπολειμμάτων Δήμου Ύδρας» στο πλαίσιο των χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΠΕΡΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου