Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




Στις 7 Μάη συνεχίζεται η δίκη των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε στις 20 Απρίλη. Η κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., των συνδικάτων και των αντιρατσιστικών-αντιφασιστικών οργανώσεων απομόνωσε τους φασίστες και ανέδειξε την απαίτηση για την καταδίκη τους. Αυτή η δίκη πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή έκπτωση για την εγκληματική δράση της οργάνωσης των νεοναζί, που εμφανίζεται με την προβιά του «πολιτικού κόμματος» και να θέσει τέλος στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας τους.

Στις 7 Μάη θα κριθεί η δυνατότητα πλήρους παρουσίας στην εκδίκαση της υπόθεσης των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής που υπερασπίζονται τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να ακουστεί η φωνή του αντιφασιστικού κινήματος.
Είναι ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής συμμορίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες στις γειτονιές, αγωνιστές των κινημάτων, εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους, ανάπηρους.
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις στα δικαστήρια Κορυδαλλού. Καλούμε τα συνδικαλιστικά στελέχη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Ομοσπονδιών σε συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου